Om oss

Vi er en familie på fem; to store og tre litt mindre på 9, 12 og 14 år som elsker å reise behagelig, men samtidig ha fokus på opplevelser. Jeg gjør MYE research før vi reiser for at vi skal ha det så bra som mulig og oppleve mest mulig på reisene våre. Alt er tilrettelagt når vi reiser så det ikke blir bomturer.

Jeg er oppvokst i en internasjonal familie, og har derfor reist mye  og vært heldig å få oppleve mange spennende og ulike kulturer, både med og uten barn. I tillegg til å snakke 6 forskjellige språk, har jeg bodd i Rio de Janeiro, Singapore, Brisbane og Antibes, og jeg har tilbrakt mang en sommer i Hong Kong/Macau og Bangkok, som jeg kaller mine andre hjem.

Barna (og mannen min) har fått den samme reiselidenskapen, og vi har tatt dem med jorden rundt fra de var tre måneder gamle. Jeg har lyst til at de skal oppleve det samme som jeg fikk oppleve, og jeg ser mer og mer viktigheten av at de (vi) må være åpne for andre kulturer, levesett, språk og religioner. 

 

Trenger du hjelp til å skreddersy ferien din (både privat og bedrift)? Vil du ha anbefalinger til steder og hoteller? Eller vil du at jeg skal organisere hele ferien din eller premieturen til din bedrift, ta kontakt. Jeg kan også hjelpe deg å organisere din store begivenhet i utlandet slik at den blir perfekt! 

Hilsen rastløse og alltid reiseklare Wenche m/familie

 

mail@wenchesolli.no

+47 41691910

IMG-2319.JPG
IMG_2156.jpg
Kontakt meg

Takk for innsendingen din!