• wenchesolli

Golftur til Marrakech med barn

I Marrakech har du et perfekt klima til å spille golf hele året, spesielt september til mai. Marokko er en fremadstormende golfdestinasjon, og mange av golfbanene er designet av kjente internasjonale banearktitekter, som viser at det er investert mye penger i golf der de siste årene. Kvaliteten på både baner og hotell holder veldig høy klasse. Vi tok en golftur dit med barna i desember 2017.

Fairmont Marrakech

Fairmont Royal Palm Marrakech ligger ca 20 minutter med bil fra sentrum. Dette hotellet er helt fantastisk vakkert, og administrerer en egen golfbane. Golfbanen, som åpnet i 2013, er designet av Cabell B. Robinson, og er en av de vakreste i Marrakech. En "morsom" bane, i følge mannen min (hva nå enn det betyr). De tilbyr også golfleksjoner for barn.

Utsikten fra Fairmont Country Club

Jeg var mer opptatt av det fantastiske hotellet, den vakre hagen og de enorme rommene vi bodde i. Tror det er det største badet jeg har sett på et hotell;) De har fine, store familierom med terrasser rett ut i hagen.

2000 kvm med basseng. Bildet er fra Fairmont.

De to eldste barna spilte golf på Fairmont Royal Palm Golf & Country Club med faren sin, mens vi to andre koste oss i bassenget eller på den 3000 kvadratmeters spa'en. Det var behagelige temperaturer på dagtid, men kveldene var kjølige.Hotellets SPA

Vil man en tur inn til byen for å se på markedene, er det ikke en lang taxitur unna.


Litt underholdning til middagen!


PS. Bilder kan egentlig ikke beskrive stedet, det må oppleves!

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle