• wenchesolli

New York New York

Oppdatert: 2. sep. 2019

New York i juli var varmt! Vi valgte å ikke ha så mange planer da vi kun skulle være der i 1 1/2 dag, barna hadde jetlag og det var over 30 grader...


Times Square tidlig om morgenen, barna var sure og ville på shopping

Sommeren 2019 sjekket vi inn på et lite og nydelig boutique hotel i 31st street i Midtown, The Roger New York. Her var det ypperlig service, sentralt ( i forhold til det vi var interessert i å gjøre med barna) og Happy Hour fra 17-18 med "gratis" vin til hotellets gjester, og prisene var levelige. Det fantes ikke connecting rooms, men vi fikk to rom rett ved siden av hverandre.Dagen etter ankomst dro vi til Central Park og valgte spontant å leie sykler fra Bike Rent NYC nederst i parken. Det var faktisk en veldig fin tur som jeg kan anbefale! Vi stoppet flere steder, og hele turen tok ca 1 time.
Til lunsj dro vi på Black Tap i Midtown, de har de største milkshakene (og de lengste køene for å få bord). Gode burgere også. Gøy for barna!


Resten av tiden gikk til shopping for barna i Fifth Avenue (jeg kjøpte ingenting!)...


Siden vi bodde i Koreatown, gikk vi for koreansk BBQ til middag. Det var fantastisk godt! Vi dro på Dons Bogam, siden den var nærmest hotellet.Siden vi kun hadde 1 1/2 dag her, fikk vi ikke sett særlig mye (altfor varmt også). Får ta en lengre tur neste gang!

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle